Logo

Weboldal tervezés, készítés

Minta

Székhely: 2481 Velence XI.utca 89. Telefon:+36 30 4826337 email: t.masterhand@gmail.com
Email küldés
IT Ajánlatkérő űrlap

Teljes körű rendszertervezés, webdesign, kivitelezés, tesztelés, karbantartás.

Ajánlathoz igényfelmérés:

Szolgáltatásunk után érdeklődik?
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot vagy emailben illetve telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot. Megkeresésére rövid időn belül reagálunk, visszahívjuk és az igényt közösen átbeszéljük, pontosítjuk, majd emailben megküldjük az Ön személyre szóló ajánlatát.

Tanácsadás:
Segítünk weboldalad tartalmi és technikai felépítésének megtervezésében. Javaslatot teszünk a menűpontokra, szerkezeti elrendezésre. Tárhelyszolgáltatót is javaslunk, és segítünk a domain név foglalásban is.
Weblap kialakítása:
Weboldaladat felépítjük, kiválasztjuk a betűtípust, a színeket, az elrendezést.
Adminisztrációs felület kialakítása
Egy jelszóval védett felületen keresztül tudod majd szerkeszteni a weboldaladat. Ha használod a Word-öt, vagy valamelyik másik szövegszerkesztőt, akkor könnyedén szerkesztheted honlapodat te magad is. Ha mégis elakadnál, akkor természetesen szívesen segítünk.
Keresőbarát kialakítás
Weboldaladat keresőbarát módon alakítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy az oldal készítésekor figyelembe vesszük a keresők technikai elvárásait.
Mobilra optimalizálás
Mivel egyre többen interneteznek telefonról, ezért nagyon fontos, hogy olyan weboldallal rendelkezz, amely okostelefonokon is jól jelenik meg. Weboldaladat mobilra is optimalizáljuk.
Kapcsolati űrlap
Többen fognak felkeresni, ha nem csak telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeket adsz meg az oldaladon. A kapcsolati űrlapon keresztül tudnak Neked üzenni, ezeket az üzeneteket pedig e-mailben kapod.
Közösségi médiás integráció
A weboldaladhoz létrehozhatsz közösségi oldalakat, amelyeket megjelenítünk a weboldaladon. Pl. Facebook oldal, Instagram oldal, YouTube csatorna.
Térkép integráció
Lehetőséged van az oldaladra térképes megjelenést feltenned. Ez akkor hasznos, ha szeretnéd, hogy az irodádhoz, telephelyedhez könnyebben odataláljanak az érdeklődők.
Statisztika
Ahhoz, hogy nyomon tudd követni weboldalad látogatottságát, szükséged lesz statisztikára. Erre a Google Analytics szolgáltatását ajánljuk. A statisztikát beillesztjük a weboldaladba, annak indulásakor.
Stock fotók,ikonok
Weboldalad mellé stock fotót adunk és ikonokat, amelyeket fel tudsz használni a menüpontokhoz, linkekhez blogbejegyzésekhez illusztrációs fotóként, vagy fejléc képként. Összesen 15 darabot.
Gyorsítás
A weboldalt, és az oldalon megjelenő képeket tömörítjük, így a honlap még gyorsabban tud betöltődni.
Kulcsszókutatás
Összegyűjtjük a tevékenységedhez tartozó legfontosabb kulcsszavakat. Mielőtt honlapod elindul, érdemes felmérni, hogy célközönséged milyen kifejezéseket használ webes keresései során. Weboldalad szövegeibe, blogbejegyzéseidbe szakterületed kulcs-szavait célszerű beleszőni. ( #tag használata)