Rólunk

Mikróvállalatunk a „TANASZISZ MasterHand Bt.” 2014-ben kezdte meg, működését Budapesti központtal. 2014-2018 között Budapesten végeztük főtevékenységünket az építményüzemeltetést. Partnereink elsősorban a belvárosi társasházak voltak. Mivel ebben az időszakban a belvárosi épületek állapota jelentős karbantartási, javítási és felújítási munkálatokat igényeltek, így ezen a téren igen nagy kereslet volt a szolgáltatásunkra.

Mottónk: „A jó kezdet fél siker. Ne csak tudd a jót, hanem tedd is, mert gyakorlat teszi a mestert!”

Célunk: hogy Partnereink igényeit legmagasabb színvonalon, időben és teljes megelégedettségükre teljesítsük. Elvállalt munkáinkat minden esetben teljes erőbedobással és becsülettel elvégezzük. Fontos számunkra, hogy az elvégzett munkánkra, ne csak mi, hanem az ügyfeleink is büszkék legyenek. Valljuk, hogy: „a munka dicséri mesterét!” Számunkra ez biztosítja a legnagyobb elismerést és motivációt, valamint mutatja, hogy jó irányban haladunk.
2018-ban cégünk székhelyét Budapestről áttettük Velencére. Jelenleg velencei központtal működünk, azonban régi kedves budapesti partnereinknek továbbra is kínálunk megoldást. Ez a változás természetesen az ügyfélkörünkre is hatással volt. Most már jellemzően Velencei-tó környékéről keresnek meg minket, elsősorban nyaralók, lakóházak és kertek karbantartási, javítási, felújítási és bővítési munkálataival kapcsolatosan. Főtevékenységünk továbbra is az „Építményüzemeltetés” maradt, azonban 2020 őszétől bizonyos IT szolgáltatásokat, online előkészítő, felzárkoztató, elmélyítő gyakorlati képzéseket és egyéb szabadidős tevékenységeket is kínálunk. Erre a megváltozott környezet és a piaci körülmények sarkalltak minket.

Tulajdonosunkról

A TANASZISZ MasterHand Bt. többségi tulajdonosa és egyben ügyvezetőigazgatója BUKCSÁSZ TANASZISZ. 1992-től már egyéni vállalkozóként próbálta ki magát. Már ekkor megismerkedett a magánvállalkozási formával, előnyeivel és buktatóival. Korábbi munkahelyén szerzett tapasztalatait próbálta meg kamatoztatni, saját vállakozásában. Mindig fontos volt számára az ügyfelek elégedettsége, már akkor vallotta, hogy az elvégzett munkaalapján ítélik meg, és ez a legjobb reklám számára. Nagyon ambíciózus ember lévén folyamatosan fejlesztette magát és vállalkozását. 2014.-ben megalapította mikróvállalkozását a TANASZISZ MasterHand Betéti társaságot, melyet azóta is sikerrel működtett.